1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
E-Style Y&S is gespecialiseerd in bijtellingsvriendelijke youngtimers

Over ons

E-Style youngtimers & Sportscars is een jonge, enthousiaste onderneming die zich heeft gespecialiseerd in  bijtellingsvriendelijke youngtimers en "aparte" sportieve auto's. De onderneming is feitelijk een " uit de hand gelopen hobby" !!

Nadat ik zelf een aantal jaren geleden door een enthousiaste youngtimer-rijdende accountant aangestoken werd met het youngtimer-virus, ben ik mij meer en meer gaan verdiepen in deze categorie auto's.

Naast de fiscale voordelen die dit type wagens met zich mee brengen bij zakelijk gebruik, is ook gebleken dat wagens uit deze jaargangen ( grofweg van 1988-1998) vaak erg goed gebouwde auto's zijn. In die tijd kon er nog echt op kwaliteit gebouwd worden en waren zaken als kostenbesparing en concurrentie minder van invloed op de bouwkwaliteit als in de tegenwoordige tijd. Kortom, wij vinden dat er in die tijd ook duurzamer werd gebouwd met betere materialen. Denkt u maar aan een solide sluitend portier (kluisdeur) van bijv. een Mercedes of een Volvo en de soms astronomische kilometerstanden die met auto's uit die tijd werden en nog steeds worden bereikt!

Deze duurzaamheid, vaak gecombineerd met moderne technieken zoals de laatste generatie LPG-gasinstallaties (LPI) maakt youngtimers heel geschikt om te gebruiken als dagelijkse, zakelijke auto voor de ondernemer/ ZZP-er. Check voor de zakelijke voordelen ook het hoofdstuk fiscaliteiten.

Naast de zakelijke voordelen van een bijtellingsvriendelijke youngtimer werden er deze periode natuurlijk ook nog bijzonder goede en mooie sport(ieve) auto's gemaakt.
Ook deze sportscars hebben we in ons hart gesloten! Bijtellingsvriendelijk mag ook best fraai en snel zijn!

E-Style youngtimers & Sportscars zoekt en vindt de juiste exemplaren in binnen- en buitenland via een goed netwerk van specialisten.

If you are interested in one of our cars, please contact us! We speak English!

Ist unser Angebot interessant für Sie?. Bitte Kontakt aufnehmen! Wir sprechen Deutsch!