1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
E-Style Y&S is gespecialiseerd in bijtellingsvriendelijke youngtimers

Hoe werken wij?

E-Style Youngtimers & Sportscars zoekt naar auto's die passen bij onze uitgangspunten en de wensen van de klant. Onze auto's  zijn meestal van BMW, Volvo, Audi , Mercedes en Porsche met ook af en toe een "apart" exemplaar van een ander merk. Voor het zakelijk gebruik als bijtellingsvriendelijke youngtimer moeten de wagens in onze ogen wel voldoen aan de huidige veiligheids- en comforteisen  met ABS, airbags etc. Hierop selecteren we ook onze inkoop.

Wij delen de auto's in categorieën van A tot AAA:
E-Style Y&S werkt uitsluitend met specifieke merk-specialisten voor onderhoud en reparatie. Dit zijn zowel dealers als merk-specialisten.Op die manier zijn onze klanten en wij verzekerd van up-to-date specifieke kennis m.b.t. de aangeboden auto's.

Voor al onze auto's geldt bij aflevering dat ze zonder problemen de volgende onderhoudsservice moeten kunnen bereiken v.w.b. onderhoud en slijtagedelen.

Ook kan E-Style Y&S  een zoekopdracht voor u uitvoeren. Zoekt u een specifiek merk, model of uitvoering; laat het ons weten en wij zoeken de betreffende auto voor u.